+36 70 641 2662 titkarsag@jaszk.hu

KÉPZÉSEK

Képzési formák

Technikum

Szakképzés

A jelentkezési adatlap erre a linkre kattintva letölthető.

Március 15-i koszorúzás

Március 15-i koszorúzás

Iskolánk honvédelmi szakkörös diákjai koszorúzáson vettek részt március 15-én a 48-as Forradalom és Szabadságharc tiszteletére állított emlékműnél Gyöngyösön.  

2023.február 20. Farsang

2023.február 20. Farsang

Egymás közt vetélkedtek az osztályok a farsangi bemutatón. A zsűri pontozta az ötletességet és az előadást. 1. a 11.a osztály (ofő: Kollár Edina). 2. a KK/13 osztály (ofő: Pelléné Bata Ágnes). 3. a 11.b osztály (ofő: Benei Krisztina).

Valentin napi idegen nyelvi vetélkedő

Valentin napi idegen nyelvi vetélkedő

A 10.b osztály tanulói részt vettek a Máltai-Keri által szervezett Valentin napi idegen nyelvi vetélkedőn. Az 5. helyen végezett csapat tagjai: Kovács Hanna, Kis Aurél, Jedlóczki Martin. Gratulálunk a tanulóknak és Váradi Leóné tanárnőnek!

Toborzás a Bálnában

Toborzás a Bálnában

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programhoz kapcsolódva nagyszabású kampányrendezvényt szervezett, amelyen iskolánk kadétjai is részt vettek.

Szakmát tanulnál? Segítünk választani!
Keresd meg a számodra legmegfelelőbb hivatást!

  Beiskolázási tájékoztató

Iskolánkban technikumi és szakképző iskolai oktatás, érettségire épülő technikusi oktatás, valamint szakmai bizonyítvánnyal rendelkezők számára 2 éves, érettségire felkészítés folyik nappali munkarendben.

A képzések során angol vagy német nyelvet tanulhatnak a diákok választásuk szerint. Az iskolába felvett tanulók kollégiumot igényelhetnek. A kollégium az iskola közvetlen közelében van, a kollégisták az épületen keresztül tudnak az iskolába járni.

Iskolánkban diáksportkör működik, több sportágban is biztosítjuk a délutáni edzési lehetőséget. Intézményünk csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz, melynek keretében ingyenes, honvédelmi jellegű szabadidős foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődő diákok; 11-12. évfolyamon választható tantárgyunk a honvédelmi alapismeretek.

Az ERASMUS+ program keretében külföldi, szakmai munkatapasztalatot szerezhetnek tanulóink.

Kérdésed van? Írj nekünk!

4 + 13 =