+36 70 641 2662 titkarsag@jaszk.hu

KÉPZÉSEK

Képzési formák

Technikum

Szakképzés

A jelentkezési adatlap erre a linkre kattintva letölthető.

Légfegyveres Megyei Bajnokság

Légfegyveres Megyei Bajnokság

A Heves Megyei Sportlövő Szövetség által rendezett Légfegyveres Megyei Bajnokságon iskolánk tanulói is részt vettek .  Legjobb csapatunk 3. helyezést ért el. Czeglédi Benjámin, Czeglédi Csaba, Takács Balázs - Gratulálunk a szép eredményhez!

60-as KUPA – 2022.10.21

60-as KUPA – 2022.10.21

Iskolánk kadétos tanulói három csapattal október 21-én Egerben a 60-as KUPA kadét járőrversenyén képviselték iskolánkat. A legjobb csapatunk 7. helyezést ért el, csapat tagjai: Czeglédi Benjámin, Czeglédi Csaba, Horváth Balázs, Mahunka László, Márkus Tamás és Takács...

Megyei Haditorna vetélkedő – 2022.10.12.

Megyei Haditorna vetélkedő – 2022.10.12.

  A honvéd kadét program keretein belül iskolánk is részt vett az Egerben megrendezett Megyei Haditorna vetélkedőn. A csapat tagjai: Szilágyi Vivien 9.b, Czeglédi Benjámin 10.a, Takács Balázs 10.a és Czeglédi Csaba 10.b osztályos tanulók voltak. Hihetetlen...

Kutatók éjszakája – 2022

Kutatók éjszakája – 2022

A kutatók éjszakáján iskolánk két helyen is képviselte magát. Tanulóink a főiskolán szumó robot bajnokságon vettek részt, saját építésű robottal. A  Giant-ben pedig bemutattuk a 3d nyomtatás rejtelmeit, ami nagy siker aratott.

Prevenciós nap – 2022.09.23

Prevenciós nap – 2022.09.23

A Kapocs Ifjúsági Tér szervezésében tartott Prevenciós napon, iskolánk tanulói is részt vettek, Gyöngyösön, a Mátra Honvéd Kaszinóban, 2022. szeptember 23-án. Iskolánkat a 9. A és a 12. B osztályból 37 diák képviselte, Ludányi Ludovika és Palotainé Barcza Edit...

Szakmát tanulnál? Segítünk választani!
Keresd meg a számodra legmegfelelőbb hivatást!

  Beiskolázási tájékoztató

Iskolánkban technikumi és szakképző iskolai oktatás, érettségire épülő technikusi oktatás, valamint szakmai bizonyítvánnyal rendelkezők számára 2 éves, érettségire felkészítés folyik nappali munkarendben.

A képzések során angol vagy német nyelvet tanulhatnak a diákok választásuk szerint. Az iskolába felvett tanulók kollégiumot igényelhetnek. A kollégium az iskola közvetlen közelében van, a kollégisták az épületen keresztül tudnak az iskolába járni.

Iskolánkban diáksportkör működik, több sportágban is biztosítjuk a délutáni edzési lehetőséget. Intézményünk csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz, melynek keretében ingyenes, honvédelmi jellegű szabadidős foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődő diákok; 11-12. évfolyamon választható tantárgyunk a honvédelmi alapismeretek.

Az ERASMUS+ program keretében külföldi, szakmai munkatapasztalatot szerezhetnek tanulóink.

Kérdésed van? Írj nekünk!

6 + 10 =